Hulplijn

Petra stelt nieuwe consulenten voor

By 08/01/2019 januari 30th, 2019 No Comments

Er zijn heel veel hulplijnen, maar wat maakt mijn hulplijn nu bijzonder? Ik ken de mens achter de paragnost.

Deze consulenten zijn sterke persoonlijkheden met een helder verstand, wat ook belangrijk is om alles in het aardse leven te relativeren. Ik weet hoe ze in het leven staan samen met hun familie, partner en kinderen. Daarnaast weet ik hoe ze wonen, of ze van dieren houden en of ze zuivere intenties hebben naar hun medemensen en dat ze eerlijk zijn en oprecht.

Ze zullen geduldig naar je luisteren en je helpen, ondersteunen en inzicht geven in jouw situatie of probleem, wat dit dan ook is. Alles is 100% vertrouwelijk en blijft tussen jou en degene die je spreekt. Esther pendelt bijvoorbeeld ook tijdens het gesprek en zo ziet ze welke bachbloesem jou op dit moment kan helpen een situatie te doorbreken. Uiteraard zijn dit voorbeelden het hele scala van vraag en antwoord. Het ligt nog veel breder, zie ook Esters site: www.balansz.eu.

Heleen woont in Groningen haar paranormale ontwikkeling heb ik 10 jaar gevolgd, ze raakt snel de kern van het probleem en ook ziet ze zielsverwantschappen via foto’s.

Ronald en Suzan zijn beiden al jaren actief in de hulpverlening en kunnen ook adviseren bij bijvoorbeeld depressies. Verder zijn ze, eigenlijk zoals alle paragnosten en coaches hier op mijn hulplijn, ervaringsdeskundigen op paranormaal gebied. Ze hebben UFO-ervaringen en wonen in Spijkenisse.

Evelien woont in Enschede en kan je ook bijstaan op een breed vlak en voelt en ziet ook of bepaalde dingen uit een vorig leven afkomstig zijn.

Rosella helpt je o.a. bij stress, vliegangst, hyperventilatie, traumatische ervaringen in het leven. Ga op zoek naar wie je werkelijk bent. Het leven is mooi genoeg om geleefd te worden. Zonder blokkades en patronen waarbij je steeds tegen dezelfde muur op loopt.

Ik heb ze allemaal uitvoerig gesproken en getest je kunt ze met een gerust hart bellen.

Petra❤️