Petra Lakerveld

“De dood van een dierbare verandert je hele leven”

Toen ik de allereerste keer een uittreding kreeg wist ik niet dat mijn lichaam tot zoiets in staat was. Ik had het gevoel dat ik de aarde ging verlaten omdat ik met mijn geest mijn lichaam niet meer kon beheersen. Ik wist niet wat mij overkwam toen ik uit mijn lichaam naar boven glipte. Ineens zweefde ik boven de wolken hand in hand met mijn overleden opa en oma en het voelde heel fijn.

Na deze gebeurtenis voelde ik mij een ander mens. Ik kreeg daarna contact met geesten en engelen. Ze lieten mij beelden zien en vertelden mij dingen die ik nooit kon weten.
Ik zag lichtbollen en energieën die mij veel kracht gaven om het onmogelijke mogelijk te maken.

Ik maakte daarna een radio programma “Tussen lichaam en geest” schreef een boek “ Er is meer dan je denkt” en schreef column in het blad van Ivy. Ook kreeg ik interviews op tv bij Veronica (het programma heette “Bizar en Bijzonder” en ging over Poltergeist verschijnselen), Klokhuis (Over kinderen en paranormale ervaringen) en toen bij de KRO (op zoek naar het zesde zintuig). Daar werd ik 2e in de finale. Ook heb ik meegedaan met “Zesde zintuig Plaats Delict” op RTL4 en Psychic challenge international.

Ondanks dat ik nooit geloofde in een leven na de dood werd ik er toch in dit leven mee geconfronteerd. Nu weet ik dat de ziel altijd verder leeft. Ik heb heel veel contact gehad met overleden geesten om zeker te weten dat als je overleden bent je ook nog contact kunt maken met familie leden of vrienden.

Het verschijnen van een geest op aarde brengt een andere frequentie van energie met zich mee, die je meer raakt dan alleen het zien. De sfeer verandert dat voel je ook en er vindt telepathie plaats. Tijdens elke transformatie in je leven moet goed voor jezelf zorgen en heel goed naar je gevoel en intuïtie luisteren. Deze wijzen je ook weer de weg.

Ieder mens heeft beschermengelen. Jij kunt ze ook om hulp vragen maar je hebt een eigen vrije wil in dit leven.

De intentie van de gedachte waarmee we iets doen of denken maakt deel uit van hoe wij ons leven op aarde ervaren.