“Energie is overal”

Momenteel is het dit jaar alleen mogelijk telefonische en e-mail consulten aan te vragen.

In huizen, bedrijfspanden, op vakantie, in een hotel of restaurant, op een markt, bij mensen en dieren in de natuur.

Overal rondom ons bevindt zich energie.

Sommige mensen kunnen dit voelen en dat kan heel positief zijn, want het kan een hele goede vibratie geven als je ergens bent waar een goede energie is. Dan voel je je gelukkig.

Maar het tegenovergestelde gebeurt als je een onbekende energie ervaart die je niet herkent of misschien zelfs niet van deze aarde afkomstig is, maar van een andere planeet.

Of als er een negatieve energie voelbaar is waar veel mensen zijn, in een discotheek bijvoorbeeld of op een festival. Je weet dan niet precies waar dit vandaan komt. Of het afkomstig is van bepaalde mensen die geen beste voornemens hebben of dat het plaatsgebonden is en dus letterlijk in de lucht hangt. Mijn advies zou zijn: luister naar je gevoel en ga weg. Je kunt er echt ziek van worden, klachten die plotseling ontstaan zijn misselijkheid en hoofdpijn.

Soms hangt er ook in oude panden een beladen energie waar men dan bijvoorbeeld een bedrijf in gevestigd heeft. Als men daar dan iedere dag aan het werk is kan dat op den duur verstoringen geven in je energie en dus werksfeer. Soms gebeurt het dat er geesten in het pand ronddwalen die de weg kwijt zijn. Als je er gevoelig voor bent kun je gaan voelen hoe de geest zich voelde. Dat is meestal een depressief gevoel omdat deze geesten vaak geen natuurlijke dood gestorven zijn. Het is belangrijk om dan met de geest te communiceren zodat deze ook zijn weg verder kan vervolgen.

Ook als je een nieuwe woning gaat kopen is een eerste gevoel bij het stuk grond waar het op gebouwd wordt heel belangrijk daar naar te luisteren. Of als het huis er al staat is je eerste indruk bij binnenkomst gevoelsmatig van het huis ook heel belangrijk.

Natuurlijk breng je altijd jouw sfeer in je nieuwe huis of bedrijf, maar lukt dat niet dan is het raadzaam om de energie te laten reinigen.

Ook sommige kleine kinderen onder de 7 jaar zijn heel gevoelig voor sfeer. Ook al woon je in een nieuw huis, gebeurt het soms dat ze ergens bang voor zijn of last van hebben. Luister goed naar uw kind omdat er energetisch in huis iets kan hangen wat niet prettig is. Om een voorbeeld te noemen kan een antiek bedje de energie al verstoren.

Maar houdt er rekening mee dat als er in een gezin veel ruzie of spanningen zijn, de sfeer in huis ook beladen kan worden. Praat dus altijd over je problemen met een vertrouwenspersoon.

Als ik een huis of pand reinig doe ik dat altijd met wierook. Ik loop door alle ruimtes en kijk wie of wat ik tegenkom en communiceer daarmee. Ik vertel je wat ik waarneem.

Dus ook voor vragen of problemen op energetisch gebied in huis of op kantoor kun je bij mij terecht.