Loslaten is moeilijk, maar het is onmogelijk
om vast te houden aan iets dat niet is voorbestemd.

 

Het geheim om gewoon gelukkig te zijn in je leven is accepteren
wat je overkomt en het beste ervan maken.

 

Ervaar geluk tijdens het bewandelen
van jouw weg zonder er naar op zoek te gaan.

 

Soms moet er acceptatie zijn in je
leven zonder het te begrijpen.

 

Geluk zit ook in het nemen van verantwoordelijkheid.

 

Als je dankbaar bent, voel je liefde.

We zijn als ziel op aarde geboren om onze weg verder te vervolgen, dat is mijn inzicht na alle paranormale ervaringen die ik in mijn leven heb mogen ontvangen.

Het betekent dat dit niet ons enige leven is dus alles wat we hier meemaken heeft ook te maken met onze vorige levens. Het verklaart dan ook makkelijker de extreme situaties waar je als mens door overvallen wordt. We hebben geen invloed op wat er om ons heen gebeurt. Wij kunnen het alleen ervaren en doorstaan hoe moeilijk het soms ook is. Ieder mens op aarde gaat door verschillende fases heen, dat kost veel tijd. Lichamelijk en geestelijk heb je zaken te verwerken als het gaat om verlies en het loslaten van vaste patronen. Door nieuwe leefomstandigheden leer je ook een ander stuk van jezelf kennen. Daar groei je van en daar verander je door. Je gaat bewuster in het leven staan en dan zie je ook de mensen om je heen veranderen. Ze passen niet meer in je leven.

Ieder mens functioneert op een bepaald niveau en als de niveaus te ver uit elkaar gaan liggen dan botst het. Afstand nemen is dan het beste, zodat ieder zijn of haar weg kan bewandelen. Mijn ervaring is dat een leven verder gaat na de dood en de ziel verder gaat tijdens de contacten die ik ervaar met overledenen. Verschillende doodsoorzaken spelen een rol als het gaat om de paranormale waarnemingen na het overlijden van een dierbare. Zo zal iemand die plotseling door een hartstilstand om het leven komt veelal gehoord/gevoeld of gezien worden bij dierbare familieleden, omdat zij geen afscheid hebben kunnen nemen. Zo gebeurt dat ook wel bij personen die door een noodlottig ongeval om het leven zijn gekomen. Ook zij hebben geen afscheid kunnen nemen. Het is vreselijk zo’n bericht thuis te krijgen, maar sommige familieleden ervaren ook een voorgevoel.

Ze zien plots een beeld of flits van de persoon die komt te overlijden en vervolgens ontvangen zij het dramatische bericht. Op deze manier heeft de ziel zijn nabestaanden voorbereid op wat er komen gaat. Dit zijn fracties van seconden waarbij afstanden geen rol spelen. Als er een traumatisch overlijden plaatsvindt in een familie is het mogelijk dat er paranormale ervaringen ontstaan bij mede familieleden. De geest zoekt contact om boodschappen over te brengen.